Éves Jelentés 2015

GAZDASÁGI, TÁRSADALMI ÉS
KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNYÜNK

Éves
Jelentés 2015

GAZDASÁGI, TÁRSADALMI ÉS
KÖRNYEZETI TELJESÍTMÉNYÜNK

Rólunk

Integrált
olaj- és gázipari
vállalat

33

országban
világszerte
Dinamikus
munkaerő

26.000

munkavállaló

100

év iparági
tapasztalat

A MOL-csoport egy, az upstream és a downstream üzletágban működő nemzetközi, integrált olaj- és gázipari vállalat, mintegy 100 éves iparági múlttal. A cégcsoport közel 26.000 fős nemzetközi munkaerejével három földrész több mint 30 országában van jelen.

A kelet-közép-európai piacon vezető pozíciónk mellett további régiókban is terjeszkedünk az Északi-tengeren át egészen a Közel-Keletig. Hisszük, hogy az olajár ciklikussága miatt csak az upstream és a downstream üzletágak folyamatos és párhuzamos fejlesztésével növekedhetünk tovább, amelyhez legnagyobb érték számunkra a munkavállalóink kiváló szakértelme.

Emellett üzletünk fő hajtóereje a kiváló minőségű, alacsony-költségszintű eszközeink, az állandó belső hatékonyságjavító programjaink és a vállalati kultúránk fejlesztésé. Közös értékeink lehetővé teszik az ambiciózus törekvéseink megvalósítását és üzleti folyamataink rugalmas átalakítását.

Elkötelezetten dolgozunk azért, hogy szektorunkban a befektetők, iparágunkban partnereink, a munkaerőpiacon pedig a legkiemelkedőbb tehetségek első számú választása legyünk. Komoly ambícióink és lehetőségünk van a növekedésre, melyet a mérethatékonyság, a professzionalizmus és a szaktudás, valamint innovatív megoldások és a legjobb munkamódszerek egyesítésével valósítunk meg.